HTML

Cat Café Budapest

Légy a vendégünk Budapest szívében, a Bazilika szomszédságában, ahol 15 cica vár egy kellemes időtöltésre! A három szintes „cica játszótéren” számos kávékülönlegesség mellett süteményeket is kínálunk kedves vendégeinknek, babzsákos termünk pedig minden korosztály számára tökéletes kényelmet biztosít.

Archívum

Cat Café Budapest - nyitás 2013. február 21-én!

2013.02.17. 22:01 :: Varga Kálmán

2013. február 21-én megnyitja kapuit Budapest legmacskásabb helye, a Cat Café!

A különleges atmoszféra ezúttal nem csak a remek kávénak és a finom süteményeknek köszönhető, hanem annak a tizenöt csodálatos cicának is, akik vendégeink között járva-kelve szépségükkel és dorombolásukkal  varázsolják el a hozzánk betérőket.

A három szinten speciálisan kialakított „cica játszótéren” egyaránt jól érezheti magát a kedves vendég és cicáink is, babzsákos termünk pedig minden korosztály számára tökéletes kényelmet biztosít.

(Figyelem, 12 éven aluliak csak szülői felügyelettel látogathatják kávézónkat!)

Nyitási akciónk keretében első vendégeinknek nyereményjátékkal szeretnénk kedveskedni:  50 db ajándék kávé kupont sorsolunk ki látogatóink között!
A játék időtartama: 2013. február 21-től 28-ig  (a részletekről a kávézó munkatársainál lehet érdeklődni).

Oldalunkon megtalálható a kávézó megközelíthetősége, választékunk és áraink és végül, de nem utolsó sorban, cicáink bemutatkozása: http://www.catcafebudapest.hu/


Szeretettel várunk mindenkit:
a cicák és a kávézó kétlábú munkatársai

Szólj hozzá!

Címkék: akciók Cat Café mérföldkövek

süti beállítások módosítása